Kalender

 • 02-12-2014

  Conferentie Werknemers veilig in het verkeer

  Tijdens de conferentie Werknemers veilig in het verkeer (2 december 2014, Vlaams Parlement) vertellen verschillende bedrijven welke winst zij boeken door in te zetten op verkeersveiligheid en met welke maatregelen zij daarmee bijdragen aan een verkeersveiliger Vlaanderen. Info en inschrijvingen: www.werknemersveiliginhetverkeer.be

 • 05-12-2014

  Conferentie Luchtkwaliteit 2014

  Er worden verschillende inhoudelijke sessies voorzien. Na elke sessie volgt een debat met een aantal experten en is er ruim tijd voor vragen uit de zaal.

  Moderator van de conferentie is Indra De Witte, adjunct-hoofdredacteur bij Het Belang van Limburg en voormalige presentatrice van het tv-programma De Zevende Dag.

  Voor deze conferentie wordt een attest “opleiding milieucoördinator” afgeleverd.


  ► KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN 
  Gelieve tijdig in te schrijven want het aantal deelnemers is beperkt - deelname is gratis.

   

  Alle informatie

 • 09-12-2014

  Olympus slotevent

  De proeftuin Olympus loopt officieel ten einde. Op een halve dag wordt u geïnspireerd door de realisaties van Olympus en blikken we vooruit op de opportuniteiten rond genetwerkte mobiliteit.

  Felixpakhuis, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen.

  Inschrijven:

  Registreer u hier.

   

  Voor bijkomende informatie contacteer Olivier De Cock, platform manager Olympus, 0473 110 154

 • 11-12-2014

  De toekomst van Mobiliteit in Vlaanderen

  Studiedag IDM “De toekomst van Mobiliteit in Vlaanderen” Donderdag 11 december 2014 – New Zebra, Gent Wat…

  Vanaf 9u verwelkomen wij u graag in de Zebrastraat. De studiedag start met drie presentatiesessies rond de drie onderzoeksthema’s van ons instituut: gedrag, techniek en governance, met bij elke sessie ruimte voor debat. Na deze sessies vindt een groot debat onder experten plaats over de toekomst van mobiliteit in Vlaanderen. Tot slot reikt Vlaams minister Joke Schauvliege tijdens de afsluitende receptie nog de Georges Allaert-MORO-prijs uit aan de persoon met de beste scriptie/paper op het gebied van de interactie tussen mobiliteit en ruimtelijke ordening.

   

  Meer info: http://www.idm.ugent.be/?page_id=18

 • 17-03-2015

  Vlaams Congres Verkeersveiligheid 2015

  Het Vlaams Congres Verkeersveiligheid is het jaarlijkse verkeersveiligheidsevenement in Vlaanderen. Op dinsdag 17 maart 2015 vindt in Leuven de dertiende editie plaats, deze keer rond het thema gedragsbeïnvloeding.