Are you Cycle Chic?

09.04.2019

Is fietsen voor jou een manier van leven die je dagelijks een glimlach om de lippen legt? Of zou je die fiets toch graag iets vaker van stal halen? Belgium Cycle Chic zet tijdens de Week van de Mobiliteit dagelijkse fietsers in de spotlights, omdat ze het verdienen, en ter inspiratie voor anderen die niet vaak genoeg of nooit de fiets nemen! Laat je inspireren: van peuters in de bakfiets tot oude besjes op weg naar de markt, voor Belgium Cycle Chic zijn alle fietsers helden.

Belgium Cycle Chic gaat tijdens de Week van de Mobiliteit On Tour! Blink je fiets dus nog eens extra op, trek je beste outfit aan en laat je spotten. Binnenkort vind je hier op welke locaties je ons fototeam kan treffen.

Volg Belgium Cycle Chic via Facebook, Twitter, Instagram, of via de blog: http://cyclechicbe.blogspot.be/. Zo ben je altijd #goedopweg met de fiets!

Cycle Chic is een wereldwijde beweging, ontstaan in Kopenhagen, die uiting geeft aan fietscultuur in steden. Belgium Cycle Chic is een initiatief van de Fietsersbond