De Werkvennootschap zoekt een stakeholder manager

12.11.2020

De Werkvennootschap NV – gevestigd te Brussel – is een multidisciplinaire project-vennootschap die haar schouders zet strategisch belangrijke mobiliteitsprojecten, zoals de optimalisatie van de Brusselse Ring, Brabantnet, R4 Oost–West, verhoging bruggen Albertkanaal, N60 Ronse en de Limburgse Noord–Zuid verbinding. DWV treedt op als projecteigenaar met als doelstelling: de versnelde en gecoördineerde realisatie van grootschalige en multimodale mobiliteits-infrastructuurprojecten via integraal projectleiderschap (ontwerpen, financieren, bouwen, en desgevallend onderhouden of beheren). De eerste focus ligt op de optimalisatie van de R0 en de mobiliteit rond Brussel. DWV plaatst hiervoor overheidsopdrachten in de markt en faciliteert de samenwerking met alle stakeholders (belangengroepen, overheden, burgers en het middenveld). Voor het creëren van een zo breed mogelijk draagvlak en het smeden van slimme allianties zoekt DWV een gedreven (m/v):  STAKEHOLDER MANAGER

 

REALISEREN VAN MULTIMODALE MOBILITEITS-INFRASTRUCTUURPROJECTEN

 • Als stakeholder manager werk je samen met je collega’s aan de realisatie van belangrijke multimodale mobiliteits-infrastructuurprojecten door in te zetten op participatie, open en transparante communicatie en het creëren van draagvlak.
 • Je gaat in overleg met een breed spectrum aan stakeholders, zoals de Vlaamse overheid, advies-verlenende instanties, steden en gemeenten, bedrijven en omwonenden, nutsmaatschappijen, hulpdiensten, adviseurs en andere relevante partijen.
 • Je bereidt de vergaderingen voor, leidt ze en/of neemt er actief aan deel. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor de stakeholders en onderhandelt met ze in het belang van de Vlaamse overheid.
 • Samen met je collega-stakeholder manager sta je in voor de communicatie-strategieën voor projecten (minder hinder, community building …vb.: https://www.newmobilitynetwork.be) en stuur je externe adviseurs en communicatiebureaus aan.
 • In de structuur van een multidisciplinaire, slanke projectorganisatie werk je nauw samen met al je collega’s zoals de (technische en integrale) projectleiders, mobiliteitsmanager e.a. die samen instaan voor de realisatie van de projecten.

NETWERKER EN VERBINDENDE COMMUNICATOR

 • Belangrijker dan je diploma is je relevante praktijkervaring in het creëren van draagvlak voor projecten met een breed spectrum aan stakeholders, alsook je succesvolle ervaring in het ontwerpen van inspirerende communicatiestrategieën.
 • Je houdt van veel autonomie, neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief. Je bent een enthousiast persoon, weet dit enthousiasme over te brengen op anderen en wordt gewaardeerd voor je diplomatie, overredings- en onderhandelingstalent.
 • Je werkt resultaatgericht, streeft naar efficiëntie en excellentie, bent goed georganiseerd en kan prioriteiten stellen. Je beschikt over een breed interesseveld, kan je snel inwerken in dossiers en biedt anderen graag een klankbord.
 • Je bent vlot in zowel het Nederlands, Frans als Engels, en communicatief zeer sterk, zowel in gesprekken en discussies als voor het schrijven van nota’s.

IMPACT OP DE MOBILITEIT IN VLAANDEREN

 • De Werkvennootschap biedt je een maatschappelijk relevante rol in een dynamische projectorganisatie met een reële impact op de mobiliteit in Vlaanderen en met een bijzonder breed spectrum aan stakeholders, zowel publiek als privaat.
 • Je krijgt de unieke opportuniteit om allianties te smeden en mee te bouwen aan grootschalige lijn- en weginfrastructuurprojecten met een directe impact op de mobiliteit in Vlaanderen en een belangrijke maatschappelijke bijdrage.
 • Je voelt je thuis in een vlakke organisatiestructuur met een dynamische en collegiale cultuur waar een enthousiasmerende en dynamische stakeholder manager met relationele kwaliteiten helemaal tot zijn/haar recht kan komen.
 • Je geniet een aantrekkelijk remuneratiepakket met een mooie verloning, inclusief bonus, mobiliteitsbudget (desgewenst wagen) en een pakket extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques …).
 • De Werkvennootschap, gevestigd in de Botanic Tower in Sint-Joost-ten-Node (Brussel), biedt een aangename werkomgeving in een moderne setting, ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (op vijf minuten van het station Brussel Noord).

INTERESSE

 • Richt je kandidatuur aan Accord Group t.a.v. Stefan Peetroons: stefan.peetroons@accordgroup.be.
 • Voor inlichtingen kan je bij Stefan Peetroons terecht op het nummer +32 (0)2 474 03 90.
 • We staan borg voor een discrete en inspirerende behandeling van je kandidatuur.