Conferentie ‘Baanbrekend winkelen’

11 juni 2018 09:30Add to Calender 2018-06-11 07:30:00 2018-06-11 07:30:00 Conferentie ‘Baanbrekend winkelen’ | Netwerk Duurzame Mobiliteit De provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant namen samen met de betrokken gemeenten twee steenwegen onder de loep. https://www.duurzame-mobiliteit.be/events/conferentie-baanbrekend-winkelen Antwerpen Netwerk Duurzame Mobiliteit info@duurzame-mobiliteit.be Europe/Brussels public

Hoe ziet de steenweg van de toekomst eruit?

 

De provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant namen samen met de betrokken gemeenten twee steenwegen onder de loep tijdens het EFRO-project “Baanwinkels en gemeenten op één lijn.

 

Benieuwd naar de resultaten en het antwoord op bovenstaande vraag? We verwelkomen je graag op de conferentie ‘Baanbrekend winkelen’ op 11 juni 2018! Je ontvangt als eerste een leidraad om zelf te timmeren aan leefbare steenwegen in jouw gemeente.

 

Reserveer je plekje op deze conferentie hier alvast. Binnenkort ontvang je de uitnodiging met het volledige programma.

 

De conferentie gaat door in het Flanders Meeting & Convention Center te Antwerpen (vlakbij het Centraal-Station van Antwerpen) van 9.30u tot 17u.