De mobiliteit van morgen: zijn we klaar voor een paradigmawissel?

13 november 2018 15:30Add to Calender 2018-11-13 14:30:00 2018-11-13 14:30:00 De mobiliteit van morgen: zijn we klaar voor een paradigmawissel? | Netwerk Duurzame Mobiliteit Het mobiliteitsvraagstuk is een complex en multidimensionaal probleem dat een dringende aanpak vereist. https://www.duurzame-mobiliteit.be/events/de-mobiliteit-van-morgen-zijn-we-klaar-voor-een-paradigmawissel Paleis der Academiën, Brussel Netwerk Duurzame Mobiliteit info@duurzame-mobiliteit.be Europe/Brussels public
Tot
13 november 2018 18:00

De transitie in mobiliteit vergt een nieuwe, overkoepelende visie. Een multidimensionele aanpak is dringend aan de orde. Het nieuwe Standpunt van de KVAB pleit voor open governance, open data en een knooppuntenstrategie voor gedeelde mobiliteit.

Op 13 november wordt het Standpunt "De mobiliteit van morgen: zijn we klaar voor een paradigmawissel?" voorgesteld, gevolgd door een debat. Enkele auteurs lichten het Standpunt en de aanbevelingen toe. Keynote spreker Peter Jones praat over de transitie in mobiliteitsbeleid vanuit een verandering in paradigma. Het panelgesprek zoomt in op een nieuwe mobiliteit binnen een stedelijke en regionale context. Veerle De Vos modereert het debat tussen auteurs, panelleden en het aanwezige publiek.

Deelname is gratis, aantal plaatsen is beperkt: registreer nu online.