Het Netwerk Duurzame Mobiliteit reikt een gouden DuMo uit aan de mobiliteitspersoonlijkheid 2017. Stem op Cathy Macharis, Dirk Lauwers of Eva Van Eenoo.

Nabijheid maakt ook jouw gemeente van morgen. De Inspiratiedag was meteen de aftrap van onze campagne 'Lokale bereikbaarheid' waarmee we lokale beleidsmakers in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen heel concrete praktijken aanreiken.

We zijn op zoek naar nieuwe steden en gemeenten voor LaMA2018. Wilt u één van hen zijn? Aarzel dan niet en stel u kandidaat voor 5 januari 2018 via www.laboratoria-mobiele-alternatieven.org.

Een straat is toch voor auto’s? Ondertussen is deze uitspraak helemaal niet meer politiek correct. Toch is het sinds de jaren ’60 tot begin jaren 2000 wel het uitgangspunt geweest. Daarvan getuigen de vele foto’s met markten en pleinen met enkel geparkeerde wagens

*De toekomst ligt in lokale handen. De Vlaamse milieubeweging maakte een inspiratieboek voor een lokaal duurzaam beleid in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen 2018. 

Pagina's

Abonneren op Voorpagina-feed