#ikfietsnaarhetwerk op 19 september

09.09.2019

Doe op 19 september mee met de #ikfietsnaarhetwerk-dag, georganiseerd door Cyclis fietsleasing. Ideaal te combineren met een Car Free Day of Telewerkdag!

ikfietsnaarhetwerkdag

Met deze campagne wil Cyclis een positieve bijdrage te leveren aan ons milieu, de gezondheid van werknemers en het fileprobleem. Het project zet op donderdag 19 september zowel bestaande als potentiële fietsers in de kijker, want wie weet… heb je daarna de smaak te pakken om de auto vaker in te ruilen voor de fiets.

Elke werknemer kan zich inschrijven via ikfietsnaarhetwerk.be. Op de website verschijnt er een teller met het aantal kilometers dat er die dag in totaal gefietst wordt en een kaart met de spreiding van de fietsers.

Wanneer je deelneemt kan je ervoor kiezen om je fietsvergoeding (of het bedrag dat je uitspaart door te fietsen) te doneren aan het goed doel Rode Neuzen. Rode Neuzen dag steunt dit jaar lokale schoolprojecten die jongeren mentaal en fysiek sterker maken.

Volg de campagne live mee tijdens de ochtendshow van Qmusic op donderdag 19 september. De drie presentatoren Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck fietsen die ochtend vanuit hun woonplaats naar de radiostudio en laten onderweg andere fietsers aan het woord.  

Naar ikfietsnaarhetwerk.be