Lokaal Bestuur Edegem zoekt projectmedewerker mobiliteit

03.11.2021

Edegem, een lokaal bestuur is op zoek naar een (m/v/x):

1 Projectmedewerker Mobiliteit

B1-B3 Voltijds - contract onbepaalde duur

We zijn op zoek naar een gedreven projectmedewerker mobiliteit die met ons wil nadenken hoe we de verschillende verplaatsingen (per auto, met de fiets, te voet,...) in onze gemeente op een veilige en duurzame manier kunnen laten combineren en organiseren.

Wil je op een positieve manier bijdragen aan een veilig en leefbaar verkeersbeleid in onze gemeente? Ben je een netwerker en bereid om mee te werken aan zowel lange termijn projecten als aan de uitvoering van zeer concrete acties? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken voor de versterking van ons team publiek domein!

Je profiel:

Je bezit een bachelordiploma of een diploma dat hiermee gelijkgesteld werd. • Je interesse en enthousiasme voor de uitdagingen van deze job is voor ons meer van tel dan je voorkennis of ervaring. • Je bent bereid een bijkomende opleiding in verkeerskunde en mobiliteit te volgen.

Wat bieden we jou?

Als projectmedewerker mobiliteit heb je een belangrijke impact op het dagelijks leven in onze gemeente. • We investeren in je bijscholing: je krijgt de kans om de gespecialiseerde opleiding in verkeerskunde en mobiliteit te volgen tijdens de werkuren. • Voltijdse tewerkstelling met een contract van onbepaalde duur. • Een minimum brutowedde van 2560,11 euro (bij 0 jaar anciënniteit) en een maximum brutowedde van 4313,71 euro. Je mag maximum 12 jaar relevante privé-anciënniteit en/of alle jaren gepresteerd in overheidsdienst meenemen. • Maaltijdcheques van 8 euro, 32 vakantiedagen, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling abonnement woon-werkverkeer, flexibele werkregeling met mogelijkheid tot thuiswerken, aanvullende pensioenverzekering.

Interesse?

De aanwervingsvoorwaarden en de functiebeschrijving downloaden en solliciteren kan via www.edegem.be/vacatures. We sluiten de sollicitaties af op 5 december 2021.

Selectieprocedure:

De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht in te leveren tegen maandag 27 december 2021 gevolgd door een mondeling interview op dinsdag 18 januari 2022 en psychotechnische proeven op 25 januari 2022. Voor vragen kan je mailen naar personeel@edegem.be of bellen naar 03 289 22 50.