Lokaal bestuur Wijnegem zoekt deskundige mobiliteit en duurzaamheid

13.07.2020

Het lokaal bestuur Wijnegem gaat voor een duurzaam en leefbaar Wijnegem. Om mee werk te maken van kind- en seniorvriendelijke mobiliteit en kwalitatief wonen, zoeken we een deskundige mobiliteit en duurzaamheid.

 

FUNCTIE:

Je zorgt voor de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid. Inzake duurzaamheid heb je een duurzaamheidsreflex en werk je aan een duurzaam Wijnegem. Bekijk hier de volledige functiebeschrijving.

PROFIEL:

Je bent houder van een bachelordiploma of een gelijkwaardig diploma. Een sterk pluspunt is dat je geslaagd bent voor de opleiding graduaat (HBO5) in de verkeerskunde of je bent bereid de opleiding succesvol af te ronden binnen de 4 jaar. Je bijt je graag vast in mobiliteitsvraagstukken en ontwikkelt een globale visie op lokale mobiliteit en op de verkeers- en vervoersproblemen. Bovendien wil je een strategisch duurzaamheidsbeleid uitbouwen.

KENNIS:

Je hebt duidelijke interesse en bent bereid je bij te scholen in verkeerskunde (verkeersreglementen, voorschriften plaatsing verkeersborden, signalisatievoorschriften…) en in de wetgeving, reglementeringen en voorschriften i.v.m. mobiliteit en verkeer.

AANBOD:

Voltijdse job - contract voor onbepaalde duur - brutomaandloon volgens schaal B1-B3 - min. 2.509,94 euro - max. 4.229,18 euro (volgens jaren relevante ervaring) - maaltijdcheques - hospitalisatieverzekering - tweede pensioenpijler - fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer - flexibele werkuren - aantrekkelijke vakantieregeling.

SOLLICITEER UITERLIJK OP 24 AUGUSTUS 2020:

Stuur je sollicitatiebrief per e-mail samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een uittreksel strafregister, uiterlijk op 24 augustus 2020 aan personeelsdienst@wijnegem.be. Alle info op www.wijnegem.be. Aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en salarisgegevens bekom je op eenvoudig verzoek via 03 288 21 10 of personeelsdienst@wijnegem.be.