Maak de Week mee bekend

Maak jij de Week mee bekend, zodat Vlaanderen er niet naast kan kijken?
We maken het je graag makkelijk met kant-en-klare teksten en beelden, om te copy-pasten of je eigen ding van te maken.

Week van de Mobiliteit

Tekst

Nieuwsbrief

Zet jij Vlaanderen mee #goedopweg tijdens de Week van de Mobiliteit, van 16 tot 22 september? Organiseer een toffe actie voor je bedrijf, vereniging, school of buurt. Op www.weekvandemobiliteit.be vind je een schat aan ideeën, stappenplannen en communicatiemateriaal. 
Ga mee #goedopweg
 

Facebook

Ga jij ook #goedopweg tijdens de Week van de Mobiliteit? Organiseer een toffe actie, of ontdek acties en activiteiten uit je buurt op https://www.weekvandemobiliteit.be
 

Twitter

Wij gaan mee  #goedopweg naar de #weekvandemobiliteit van 16-22/9, jij toch ook? Organiseer een eigen actie of ontdek activiteiten in je buurt op https://www.weekvandemobiliteit.be.
 

Beeld

Het logo en de stempel van de Week zijn vrij te gebruiken door iedereen die duurzame mobiliteit promoot. Dus plan je zelf een communicatie in september? Voeg gerust het logo of de stempel toe aan je eigen beeld, zo maken we elkaar alleen maar sterker!


#goedopweg

We zijn steeds op zoek naar inspirerende #goedopweg-verhalen. Niet alleen tijdens de Week, maar het hele jaar door. Contacteer ons met jouw verhaal, of post je eigen content met de hashtag #goedopweg. Ga gerust ook aan de slag met de hashtag: #gezondopweg, #sportiefopweg, #gezelligopweg ...


Meer meer meer

Nog meer goesting om de Week mee waar te maken? Wat fijn! Een paar ideeën: