The New Drive zoekt een financieel medewerker

16.11.2021

Word jij gelukkig van cijfers, Excel, begrotingen en facturering? En vind je het leuk om in een jong,  ondernemend, open en groeiend bedrijf te werken? Een bedrijf dat zich richt op het versnellen van  duurzame mobiliteit en energie in België. Dan ben jij wellicht onze nieuwe financieel medewerker! 

Jobinhoud  

De wereld van bereikbaarheid en energie zijn in transitie. Gedreven door de klimaatuitdagingen, maar  ook door de kansen die de technologie ons biedt, worden beide thema’s ook steeds belangrijker. The  New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze thema’s en wil deze voortrekkersrol in de  toekomst behouden en verder versterken. 

Om de financiële basis van The New Drive verder te versterken zoeken wij een financieel medewerker.  Je bent zodoende de financiële spil van onze organisatie. Hierbij ben je de vaste contactpersoon van  ons extern boekhoudkantoor, werk je nauw samen met onze office manager en rapporteer je intern  aan de financieel verantwoordelijke binnen het directieteam.  

Je taken zijn als volgt:

Verwerken van offertes en nieuwe projecten in Exact; 

Inkomende facturen controleren, verwerken in Yuki, betalingen in orde brengen; Uitgaande facturen opstellen, afstemming van proeffacturen met projectleiders, verwerking  in Yuki, betaling opvolgen en indien nodig maningen sturen; 

Overzicht betalingen aan de onderaannemers en automatische betalingen controleren en  opvolgen; 

Controleren en betalen van onkostennota’s; 

Interne budgettool up-to-date houden (kennis van Exact is gewenst); 

Financiële voorbereiding van de raad van bestuur; 

Contact met de boekhouders over dagelijkse en minder frequente boekhoudkundige zaken Opvolgen van de jaarrekening en kwartaalcijfers en -afsluit (en rapportages) en BTW aangifte

De job is halftijds (20 uur per week, eventueel uitbreidbaar naar 40 uur per week in functie van  operationele verwerking van projecten) en de werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in  Antwerpen. Thuiswerken behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Je profiel 

Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te  maken en hebt de ambitie om The New Drive, samen met je collega’s, verder te  ontwikkelen.

Je heb een bachelor opleiding en bij voorkeur een financieel administratieve achtergrond. In eerdere jobs heb je gelijkwaardige rollen vervult waardoor je meteen kan instappen in  deze job. 

Je bent zeer vaardig met Excel, zorgvuldig en punctueel, gedegen en gericht op details.  

Eventueel heb je ervaring met het werken met Exact. 

Je neemt ervaring in boekhoudkundige verwerkingen en in interpreteren van een balans  mee. 

Je hebt een analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling

belangrijk en kunt zelfstandig en gestructureerd werken. 

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.  

Waarom voor deze job kiezen  

The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien. Je  bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste  collega’s met diverse achtergronden en projectvaardigheden die je graag meenemen in jouw  persoonlijke groei. Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een  verschil maken. We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen  ondergebracht in ons cafetariamodel en mobiliteitsbudget. Je bent werkzaam op ons kantoor in  Antwerpen en af en toe in ons kantoor in Houthalen-Helchteren. Je komt bij ons in een ondersteunend team terecht samen met onze officemanager. 

Wie we zijn  

The New Drive werkt iedere dag met passie aan een schoner België. We zijn een jong en gedreven  Belgisch advies-, proces- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond  elektrische mobiliteit en bereikbaarheid. Samen met ons Nederlands zusterbedrijf APPM werken we  dagelijks met 110 (waarvan 15 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor het bedrijfsleven als voor  de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en  vervoerders zowel bij strategische keuzes als bij operationele uitdagingen rond elektrische mobiliteit  en bereikbaarheid 

Interesse?  

Stuur ons je CV toe tezamen met een korte begeleidende brief waarin je jezelf voorstelt en de  motivatie toelicht. Beide mail je naar els.deridder@thenewdrive.be. We nemen vervolgens zo spoedig  mogelijk contact met je op.