The New Drive zoekt een medior adviseur bereikbaarheid

22.11.2021

Ben jij gedreven met een hoge mate van verantwoordelijkheid? Ben je ondernemend en bereid om je volledig te geven in je werk aan vernieuwende mobiliteitsprojecten? Dan ben jij misschien onze medior adviseur bereikbaarheid? 

 

Referentie: VAC-TND/2021/01 

 

Jobinhoud 

De wereld van mobiliteit is volop in transitie en wordt steeds belangrijker. Gedreven door de bereikbaarheidsuitdagingen, het klimaat, maar ook door de kansen die de technologie ons biedt, zien we steeds meer kansen, maar ook uitdagingen om keuzes te maken en de juiste dingen in de juiste volgorde te doen. Draagvlak is namelijk essentieel. Deelmobiliteit, MaaS, mobipunten, vervoer op maat, flex-bussen, vervoerregio’s; allemaal nieuwe concepten die vragen om ruimte binnen onze steden of binnen onze beleidskaders. The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze nieuwe mobiliteitsvormen en slaat vanuit deze expertise de brug tussen markt en beleid.  

 

Als medior adviseur mobiliteit werk je zowel aan projecten langs de aanbodskant van de markt (MaaS, deelmobiliteit, etc.) als op projecten die eerder aan de analyse en planmatige kant van het mobiliteitsspeelveld zitten (o.a. de vervoerregio’s).  Je adviseert onze opdrachtgevers en je collega’s zowel op vlak van inhoud als op het vlak van project-, proces- en stakeholdermanagement. Je werkt samen met junior en senior adviseurs en projectmanagers die je meenemen in de wereld van slimme mobiliteit, strategiebepaling, vervoerregio’s en vernieuwende mobiliteitsconcepten. Je werkt in projecten en werkt mee aan offertetrajecten. 

 

Profiel 

  • Je bent gedreven om mee te helpen aan de missie van The New Drive om België schoner te maken en hebt de ambitie om het werkveld ‘bereikbaarheid’ binnen The New Drive, samen met je collega’s, verder te ontwikkelen.  
  • Je stapt gemakkelijk op mensen af, je houdt van samenwerken  en bent in staat om jezelf kwetsbaar op te stellen. Van werken met collega’s binnen en buiten The New Drive krijg je energie. 
  • Je voelt je verantwoordelijk om dingen op te pakken. En mogelijks lijkt het je leuk om te kijken of je ondernemend nieuwe paden voor The New Drive kan bewandelen. 
  • Je hebt een afgeronde professionele of academische opleiding bij voorkeur in verkeers- of mobiliteitswetenschappen.  
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de wereld van bereikbaarheid, mobiliteit of verkeer in de private of publieke sector, bij voorkeur bij een studie/-adviesbureau en/of een overheid. 
  • Je vindt het leuk om een projectplan, offerte of processtructuur met collega’s uit te denken en op papier te zetten. Schrijven gaat je goed af. Hierbij streef je naar kwaliteit.  
  • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, durft keuzes te maken, vindt zelfontwikkeling belangrijk. 
  • Je werkt graag samen met anderen maar vindt het ook geen probleem om alleen te werken, op kantoor, thuis of op de baan te zijn.  
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, in het bijzonder Frans, is een pré. 

 

Waarom voor deze job kiezen? 

The New Drive geeft je alle mogelijkheden om jezelf in een uitdagende markt verder te ontplooien. Je bouwt mee aan de groei van een jonge onderneming en komt terecht in een team van enthousiaste collega’s met diverse achtergronden en projectvaardigheden die je graag meenemen in jouw persoonlijke groei. Je werkt aan projecten die vernieuwend zijn, impact hebben en effectief een verschil maken. We bieden een marktconform loon met verschillende extralegale voordelen ondergebracht in ons cafetariamodel en mobiliteitsbudget. Je bent werkzaam in gans België met onze kantoren in Antwerpen of Houthalen als uitvalsbasis. 

 

Wie zijn we? 

The New Drive werkt iedere dag met passie aan een schoner België. We zijn een jong en gedreven Belgisch advies-, proces- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond duurzame mobiliteit en bereikbaarheid. Samen met zusterbedrijf APPM werken we dagelijks met 110 (waarvan 15 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en vervoerders zowel bij strategische keuzes als bij operationele uitdagingen rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid. 

 

Interesse?  

Stuur ons je CV en motivatiebrief toe naar administratie@thenewdrive.be. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.