Ook dit jaar is HP #goedopweg

02.09.2020
HP is #goedopweg

Net als vorig jaar is HP partner van de Week van de Mobiliteit. Waarom? Omdat HP niet alleen een goede blend tussen werk en privé belangrijk vindt, maar ook een degelijke en duurzame mobiliteit. Dit initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit stimuleert ons om na te denken over ons verplaatsingsgedrag. Denk jij ook mee?

Waarom iedere dag uren verliezen in de file?

Elke dag, nog voor dag en dauw, opstaan om meer dan een uur te bumperkleven en zonder energie aan te komen op de werkplek. Na de werkdag opnieuw urenlang aanschuiven om ook thuis uitgeput aan te komen. Kleine rekensom: 2 uur per dag in de file, is circa 480 uren per jaar tijdverlies. Breng jij graag 20 dagen per jaar in de auto door of besteed je die tijd liever anders? Aan jou de keuze.

Je neemt veel van de planeet, maar gaf je al eens iets terug?

Dat urenlang bumperkleven is niet alleen nadelig voor jezelf, je beschadigt er ook onze planeet mee. Je stoot immers meer CO2 uit, wat ronduit slecht is voor het klimaat. We nemen al jaren zonder iets terug te geven. Hoe kan jij iets terugdoen en ervoor zorgen dat toekomstig leven mogelijk is? Simpel: door te kiezen voor duurzame mobiliteit of af en toe een dagje thuis te werken.

Win een fantastische thuiswerkplek

Thuiswerken is één ding, een ergonomische thuiswerkplek is iets anders. Doe mee aan de wedstrijd die HP & Pami organiseren en win een geweldige thuiswerkplek. Hoe je deze prijs kunt binnenhalen? Simpel! Stuur tussen 1 en 21 september een foto van jouw thuiswerkplek én motiveer waarom jij een nieuwe thuiswerkplek verdient. Wie weet word jij op 22 september de gelukkigste en efficiëntste thuiswerker van het land!

Neem deel

Overtuigd om ook goed op weg te gaan? Ga voor een duurzamer (werk)leven!

 

Lees ook de andere blog posts van HP:

 

Werk thuis even efficiënt als op kantoor

Hoe zorg je voor productieve thuiswerkers?

Powered by Intel®