Projectmedewerker mobiliteit en verkeersplanning MINT

18.10.2019

MINT is al meer dan 12 jaar expert in verkeer en mobiliteit en is sinds de opstart in 2007 uitgegroeid tot hét toonaangevend studiebureau in Vlaanderen op vlak van verkeer en mobiliteit.

Ons team van 25 enthousiaste verkeerskundigen is op zoek naar versterking!

We bieden jou een boeiende en afwisselende job aan op onze nieuwe MINT­-werkplek in Gent of op ons hoofdkantoor in Mechelen.

Je toekomstige job

Je krijgt als projectmedewerker de kans om mee te werken aan een brede waaier studieopdrachten (Mobiliteitsplannen, MOBER’s, parkeerstudies, verkeersonder­zoeken, openbaar-vervoer- of fietsstudies, verkeerstechnische ontwerpen, … ). Je werkt steeds in teamverband, ondersteunt de projectleider en levert je eigen bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe producten binnen de afdeling verkeersplanning.

Je bent…

… gepassioneerd door verkeer en mobiliteit en je hebt bij voorkeur een masterdiploma op zak. Contact met klanten ga je niet uit de weg. Een computer en de gebruikelijke Office-pakketten hebben voor jou geen geheimen. Bijkomend beschik je bij voorkeur over de nodige tekenskills en/of ervaring met GIS. Je bent flexibel en je wil continu bijleren.

Je krijgt

– een afwisselend takenpakket
– een aangename werksfeer op een vlot bereikbare werkplek, aan de stations Gent-Sint-Pieters / Mechelen
– een voltijds contract met een aantrekkelijk loonpakket
– opleidingskansen tot verdere specialisatie
– de uitdaging om door te groeien

Al zin in MINT?

Mail je CV en bijhorende motivatiebrief vóór 4 november 2019 naar mint@mintnv.be.