Scelta Mobility zoekt 2 project managers mobiliteit

02.09.2021

2 project managers mobiliteit

Werken bij Scelta Mobility is aan de slag gaan met actuele mobiliteitsnoden en -vraagstukken en tegelijk werken aan de mobiliteit van de toekomst.

Herken je je hierin?

 • Je hebt al werkervaring in de mobiliteitswereld of je bent toe aan een carrièreswitch? We werken in overleg een carrièrepad uit afhankelijk van je voorkennis, ervaring, kwaliteiten en interesses.
 • Je zet mee je schouders onder mobiliteitsprojecten voor diverse klanten en doelgroepen. Afhankelijk van je interesses kan je je specialiseren in bepaalde vakgebieden of vaardigheden.
 • Je gaat creatief op zoek naar de juiste, maar niet altijd de meest voor de hand liggende oplossingen. Je laat je daarbij leiden door de wensen en noden van de klant, maar ook door je streven naar duurzaamheid, efficiëntie en innovatie.
 • Je bent een goede communicator, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt de vragen en wensen van de klant vertalen naar onderzoeksvragen en een onderzoeksopzet. Anderzijds slaag je er ook in om onze klanten te overtuigen van mobiliteitsoplossingen waarvan we weten dat ze een meerwaarde betekenen en beantwoorden aan hun behoeften.
 • Je kunt vlot samenwerken met diverse profielen: van de CEO of het schepencollege tot vakbondsafgevaardigden, leden van een oudercomité of externe partners. Je weet de juiste toon te vinden en je kunt mensen enthousiasmeren.
 • Naast het projectwerk, denk je mee over en werk je mee aan de verdere uitbouw van Scelta Mobility. Je bepaalt mee de strategie en de toekomst van het bedrijf en van jouw carrière.
 • Kunnen pingpongen is geen must, wel een troef als je bij ons komt werken. En dat bedoelen we figuurlijk, maar ook letterlijk.

Maakt dit je job aantrekkelijker?

 • Je kunt meewerken aan zeer uiteenlopende mobiliteitsprojecten, een job vol afwisseling en uitdaging. Daarbij kun je eigen klemtonen leggen en persoonlijke carrièredoelstellingen realiseren.
 • Je maakt deel uit van een groeiend team met enthousiaste collega’s. Naast samen werken, trekken we er regelmatig op uit om ons te verdiepen in een bepaald thema, voor een congres in binnen- of buitenland, om iets te gaan eten en bij te praten of als teambuilding.
 • Ons kantoor bevindt zich vlakbij het Zuid in Gent en is goed bereikbaar met de fiets en met het openbaar vervoer. Maar ook thuiswerken of telewerken (bv. bij een van onze klanten) zijn opties.
 • Een marktconforme verloning vullen we aan met een pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, fietsvergoeding, een laptop, smartphone enz.
 • Occasioneel avond- en weekendwerk maken deel uit van de job. We bekijken samen hoe we de balans tussen werk en privé in evenwicht kunnen houden, rekening houdend met je persoonlijke situatie en wensen.

Voel je het kriebelen om bij Scelta Mobility te komen werken? Laat het ons meteen weten en stuur je motivatie en CV naar bart@sceltamobility.be. Ook als je nog vragen hebt bij deze vacature kan je mailen of je kunt ons bellen op 09 279 90 07. Solliciteren kan tot en met maandag 4 oktober 2021. Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie en meer uitleg over de verdere procedure.