Scelta Mobility zoekt ervaren mobiliteitsexpert

22.12.2021

Scelta Mobility is een groeiend mobiliteitsbureau met Gent als thuisbasis. We gaan als team van experts aan de hand van grondig studiewerk op zoek naar innovatieve oplossingen voor bedrijven, overheden en recreatieve bestemmingen. Wij gaan daarbij verder dan de theorie. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van analyse en studie tot uitvoering en evaluatie. Dat is een van de redenen waarom onze klanten kiezen om samen te werken met Scelta Mobility: we bieden een totaalaanpak.

Om ons enthousiaste team van 9 te versterken zijn we op zoek naar een:

Ervaren mobiliteitsexpert

Jouw profiel

 • Je hebt bij voorkeur een masterdiploma op zak. Een opleiding in de mobiliteitswetenschapen, verkeerskunde, geografie, stedenbouw en ruimtelijke planning zijn de meest voor de hand liggende. Maar ook gedragswetenschappen, communicatiewetenschappen of andere aanverwante richtingen kunnen een meerwaarde betekenen voor ons team.
 • Je werkt al minstens vijf jaar in de mobiliteitswereld. Je kent je vak door en door, je hebt een duidelijke visie en een netwerk in de mobiliteitswereld in Vlaanderen.
 • Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen. Daarbij neem je zowel duurzaamheid, efficiëntie, innovatie als de wensen van de klant als leidraad. Je bent een organisatietalent, pragmatisch en hands-on.
 • Je hebt uitstekende social skills die je inzet bij teamwerk maar ook bij het samenwerken met externe partners of klanten. Je weet in elke situatie de juiste toon te vinden. Je past je aan aan de omgeving, je doelpubliek, het kader...
 • Je bent verantwoordelijk, flexibel en ook in hectische omstandigheden blijf je kalm en besluitvaardig.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en beschikt over een goede kennis van het Frans en Engels.

Je toekomstige job

 • Je gebruikt je expertise en netwerk om mobiliteitsoplossingen op maat uit te werken voor zeer uiteenlopende projecten en diverse klanten: steden en gemeenten, bedrijven, toeristische bestemmingen, evenementen....
 • Je bent van a tot z verantwoordelijk voor projecten. Van bij het eerste contact met een potentiële klant analyseer je de vraag en ga je op zoek naar de gepaste oplossing. Je vertaalt ons aanbod in een offerte op maat. Na goedkeuring werk je het project inhoudelijk uit samen met je collega’s en koppel je terug naar de klant. Indien nodig begeleid je ook de implementatie en de evaluatie.
 • Naast projectwerk, werk je actief mee aan de verdere uitbouw van Scelta Mobility als toonaangevend mobiliteitsbureau. We willen niet de grootste zijn, we willen onze klanten wel de best mogelijke service op maat geven en daarin inhoudelijk sterk en vernieuwend zijn. Je bepaalt mee de strategie en de toekomst van het bedrijf en van jouw carrierè . Je neemt actief deel aan onderzoek, ontwikkeling en opleidingen voor diverse doelgroepen in de domeinen waarin we actief zijn of in aanverwante domeinen. Op termijn coach je ook je (nieuwe) collega’s.
 • Je krijgt de kans om initiatief te nemen, je eigen klemtonen te leggen en je persoonlijke carrièredoelstellingen te realiseren in een boeiende groeisector die volop in ontwikkeling is.
 • Elke collega in ons team heeft zijn eigen achtergrond, specialiteiten en specifieke kennis. We stellen projectteams samen op basis van de skills die nodig zijn om een project tot een goed einde te brengen. Je werkt in verschillende wisselende teams samen met al je collega’s.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team. Je kunt werken in een state of the art kantooromgeving in het centrum van Gent of van thuis uit. We bieden een interessant verloningspakket met heel wat extra-legale voordelen en een interessant verlofstelsel. En je hebt heel wat vrijheid. Vrijheid om eigen klemtonen te leggen in je werk, maar ook om prioriteiten te bepalen in je work-life balance.

Lijkt het je wat en ben je toe aan een nieuwe job? Laat het ons weten zodat we kennis kunnen maken. Stuur je CV naar bart@sceltamobility.be en licht even toe waarom jij de geknipte persoon bent voor deze job.
Ook als je nog vragen hebt bij deze vacature kan je mailen of je kunt ons bellen op 09 279 90 07. Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022. Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie en meer uitleg over de verdere procedure.