Witteveen + Bos Belgium zoekt een projectingenieur mobiliteit en verkeer

04.10.2021

Volg jij op dit moment een opleiding aan de hogeschool of universiteit op gebied van verkeer of mobiliteit en ben je op zoek naar een job waarin je onder goede begeleiding wordt ingezet op uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken? Dan willen wij jou graag leren kennen!

Mobiliteit en verkeer bij Witteveen+Bos beslaat de hele breedte van het spectrum: van lokale oplossingen voor een gemeente tot de grote planstudies voor Agentschap Wegen en Verkeer en alles wat daar tussen in zit. Recente voorbeelden zijn: diverse snelfietsroutes, verkeersstudies met betrekking tot de ontsluiting van bedrijventerreinen en VISSIM-modellering voor de gemeente Kortrijk. Naast wegverkeer adviseren we ook over fietsverkeer (ontwerp diverse snelfietsroutes). Dit doen we niet alleen in België, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld in Singapore en het Verenigd Koninkrijk. In onze advisering maken we steeds vaker gebruik van virtual reality en big data.

Je wordt actief ingezet op uiteenlopende projecten. Je gaat mee naar overleggen met opdrachtgevers en krijgt de ruimte voor eigen initiatief. Hierdoor vergroot je in hoog tempo je kennis en vaardigheden en krijg je een goed beeld van werken bij een adviesbureau.

Wat wij vragen

* je volgt een opleiding aan de hogeschool of universiteit op gebied van ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit, transport, of verkeer;

* een leergierige en pro-actieve houding;

* vermogen om georganiseerd, resultaat- en kwaliteitsgericht te werk te gaan.

Wat we bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie we zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Meer info: zie https://vimeo.com/511078018

Reageren
Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Bart Jansen, telefoonnummer:  +32(0)471132610 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

Kantoren

Posthoflei 5-1 | 2600 Antwerpen-Berchem | +32 (0)3 286 75 75.

Gorislaan 49 | 1820 Steenokkerzeel | +32 (0)2 759 59 30.

Kerkstraat 108 | 9050 Gentbrugge | +32 (0)9 369 36 60.