Het team

18.03.2020

null

null

Saar Fivez, campagnecoördinator

De Week van de Mobiliteit is een campagne van het Netwerk en haar 8 leden, samen met tal van partners. Saar zorgt dat alles gestroomlijnd verloopt en zet zo Vlaanderen #goedopweg - niet enkel tijdens de Week, maar het hele jaar door. Ook achter andere projecten, zoals LaMA en 'ons buurtpunt', is Saar de drijvende kracht.
Contact: 09 331 59 14 of saar[at]duurzame-mobiliteit.be

Miguel Vertriest, beleid

Miguel is onze mobiliteitsexpert. Hij volgt alles wat beweegt in mobiliteitsland van heel nabij op. In samenspel met ons netwerk zet hij alles in het werk om ook beleidsmakers op het pad van de duurzame mobiliteit te brengen én te houden.
Contact: 09 331 59 12 of miguel[at]duurzame-mobiliteit.be 

Wendy Claus, administratie

Wendy is de dragende kracht van onze secretariaatswerking. Zij houdt achter de schermen van het Netwerk Duurzame Mobiliteit én Trage Wegen vzw alles draaiende en is de steunpilaar bij elk initiatief.
Contact: 09 331 59 10 of wendy[at]duurzame-mobiliteit.be 

Communicatiemedewerker

Wie oh wie wordt onze nieuwe communicatiemedewerker? Solliciteren kan nog tot 23 maart!
Contact: 09 331 59 10 of info[at]duurzame-mobiliteit.be

Bernard Govaert, algemeen coördinator 

Alles wat hierboven staat en nog veel meer, zo laat de functie van Bernard zich omschrijven. Hij bewaakt de langetermijnvisie en de samenwerking tussen team, leden, compagnons en partners, daarbij het grotere plaatje nooit uit het oog verliezend.
Contact: 09 331 59 11 of bernard[at]duurzame-mobiliteit.be