Het team

16.03.2023
portret Wendy Claus

Wendy Claus - administratie

Wendy is de dragende kracht van onze secretariaatswerking. Ze houdt achter de schermen van het Netwerk Duurzame Mobiliteit alles draaiende en is de steunpilaar bij elk initiatief. Ze verwijst je met plezier door naar de juiste collega.

Contact: [email protected]

portret Miguel Vertriest

Miguel Vertriest - beleid

Miguel is onze mobiliteitsexpert. Hij volgt alles wat beweegt in mobiliteitsland van heel nabij op. In samenspel met ons netwerk zet hij alles in het werk om ook beleidsmakers op het pad van duurzame mobiliteit te brengen én te houden.

Contact: [email protected]

portret Laura Bertoud

Laura Berthoud - campagne

Laura behoudt bundelt de krachten van ons netwerk bij het bouwen van de jaarlijkse publiekscampagne 30 Dagen Minder Wagen. Zo moedigen we iedereen aan om te proeven van duurzame verplaatsingen en zetten we mobiliteit op de politieke agenda.

Contact: [email protected]

portret Mei Van Walleghem

Mei Van Walleghem - communicatie

Mei goochelt met boodschappen voor verschillende doelgroepen, denkt strategisch na over hoe we ons verhaal best vertellen en probeert de pers warm te maken om onze boodschap mee te verspreiden. Ze is ook jouw aanspreekpunt voor de Week van de Mobiliteit.

Contact: [email protected]

Portret Fien De Smet

Fien De Smet - project

Fien steekt de handen uit de mouwen om projecten te initiëren en partnerships op te zetten in functie van duurzame mobiliteit. Zij ziet samenwerking, co-creatie en participatie als noodzakelijke ingrediënten in de organisatie van een duurzame samenleving.

Contact: [email protected]

portret Matthias Vermael

Matthias Vermael - coördinatie

Alles wat hierboven staat en nog veel meer, zo laat de functie van Matthias zich omschrijven. Hij bewaakt de langetermijnvisie en de samenwerking tussen team, leden, compagnons en partners, daarbij het grotere plaatje nooit uit het oog verliezend.

Contact: [email protected]