Het team

05.09.2022

Wendy Claus - administratie

Wendy is de dragende kracht van onze secretariaatswerking. Ze houdt achter de schermen van het Netwerk Duurzame Mobiliteit alles draaiende en is de steunpilaar bij elk initiatief. Ze verwijst je met plezier door naar de juiste collega.
Contact: [email protected]

Miguel Vertriest - beleid

Miguel is onze mobiliteitsexpert. Hij volgt alles wat beweegt in mobiliteitsland van heel nabij op. In samenspel met ons netwerk zet hij alles in het werk om ook beleidsmakers op het pad van duurzame mobiliteit te brengen én te houden.
Contact: [email protected] 

Laura Berthoud - campagne

Laura behoudt bundelt de krachten van ons netwerk bij het bouwen van een jaarlijkse publiekscampagne. Zo moedigen we iedereen aan om te proeven van duurzame verplaatsingen en zetten we mobiliteit op de politieke agenda.
Contact: [email protected]

Mei Van Walleghem - communicatie

Mei staat in voor alles wat te maken heeft met communicatie over het netwerk, haar projecten en campagnes. Ze goochelt met boodschappen voor verschillende doelgroepen en denkt strategisch na over hoe we ons verhaal best vertellen.
Contact: [email protected]

Matthias Vermael - coördinatie

Alles wat hierboven staat en nog veel meer, zo laat de functie van Matthias zich omschrijven. Hij bewaakt de langetermijnvisie en de samenwerking tussen team, leden, compagnons en partners, daarbij het grotere plaatje nooit uit het oog verliezend.
Contact: [email protected]

?? - project

Binnenkort start een geëngageerd en ondernemend iemand die doordrongen is van het idee dat samenwerking, co-creatie en participatie noodzakelijke ingrediënten zijn in de organisatie van een duurzame samenleving.