Mint zoekt een adviseur mobiliteiteffectenstudies

08.05.2024

Mobiliteit staat niet stil… waar of niet?

Wil jij dit zelf uitzoeken, nieuwe ontwikkelingen rond mobiliteit opvolgen en toepassen in Vlaamse context? Wil je onderzoeken hoe we ons allen zullen bewegen (of niet) in 2030? En dat alles in een jeugdig en enthousiast team.
Aarzel niet, waag je kans en solliciteer bij MINT!

Je toekomstige job

Als adviseur werk je hoofdzakelijk aan mobiliteitseffectenstudies (MOBER’s, MER’s, mobiliteitstoetsen, …) voor een breed scala aan projecten en plannen. Je onderzoekt welke effecten ontwikkelingen hebben en beoordeelt ze. Zo werk je actief aan een duurzame en verkeersveilige mobiliteit. Je functie is een rol waar veel kennis samenkomt. Vaak werk je als onafhankelijke deskundige in een multidisciplinair ontwerpteam. Je bedenkt dan ontsluitingsscenario’s of je werkt een parkeervisie uit voor fietsen en auto’s op maat van het project.

Je bent…

… gepassioneerd door verkeer en mobiliteit en je hebt bij voorkeur een masterdiploma verkeerskundige, geografie of ingenieur (-architect) op zak. Je kan strategisch denken en snel schakelen tussen verschillende abstractieniveaus.
Je bent erkend MER-deskundige – mobiliteit of hebt de ambitie om dit op termijn te worden. Contact met klanten ga je niet uit de weg.
Een computer en de gebruikelijke Office-pakketten hebben voor jou geen geheimen. Bovendien heb je bij voorkeur ervaring met Adobe illustrator en autocad.

Je krijgt

– een afwisselend takenpakket met projecten over heel Vlaanderen
– een aangename werksfeer op een vlot bereikbare werkplek, vlak aan de stations van Mechelen (hoofdkantoor) of Gent-Sint-Pieters (satellietkantoor)
– de mogelijkheid tot deels thuiswerk
– een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loonpakket en extralegale voordelen
– opleidingskansen tot verdere specialisatie en de mogelijkheid om op termijn erkend te worden als MER-deskundige – mobiliteit
– de uitdaging om door te groeien en continu bij te leren

Al zin in MINT?

Mail je cv en bijhorende motivatiebrief vóór 31 mei 2024 naar [email protected].
Wij zorgen voor een discrete behandeling van je sollicitatie.

2024-05_MINT_vac_PL adviseur mobiliteitseffectenstudies