5 handige links voor een waterdicht telewerkbeleid

14.01.2020

Telewerk zit in de lift. Het heeft dan ook vele voordelen: een betere worklife balans, een positief imago als werkgever, minder last van files, minder verzuim...

Het is stilaan duidelijk dat je als bedrijf niet meer achter kan blijven. Toch hebben nog niet veel bedrijven echt een beleid rond telewerken. Deze vijf handige links zetten je op weg.

 

1. Steek je licht op op www.telewerken.be

Op deze 'telewerken toolbox' van  Vias institute en de FOD Mobiliteit en Vervoer is een ware encyclopedie met àlle informatie over telewerken, voor werkgever en werknemer.

 

2. Download het gratis e-book van SD Worx

SDWorx ontwikkelde een e-book ‘Hoe je van telewerken een win-win maakt’. En dat wil toch iedereen?
 

3. Bekijk het webinar

Heel wat mensen denken spontaan of zelfs uitsluitend aan thuiswerk als er over telewerk gesproken wordt. Nochtans zijn er heel wat andere opties: kantoorbussen, coworking spaces, satellietkantoren … noem maar op. In dit webinar willen we je de verschillende opties leren kennen. Misschien is er wel eentje bij dat perfect bij jouw bedrijf of organisatie zou passen?

4. Word lid van de 'Thuiswerkgever' Linkedingroep

In de Linkedin-groep 'Thuiswerkgever' kan je interessante informatie en tips uitwisselen, al je vragen stellen en als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwigheden.

 

5. Doe mee met de Nationale Telewerkdag

Elk jaar organiseren we tijdens de Week van de Mobiliteit de Nationale Telewerkdag, het ideale moment om telewerk aan de slag te gaan.

In 2020 vindt de Nationale Telewerkdag plaats op dinsdag 22 september. Wist je dat je op deze dag gratis of aan verminderde prijs terecht kan in heel wat coworkinglocaties? Je kan natuurlijk ook kiezen voor thuiswerk.