Are you future-proof

18 september 2018 13:00Add to Calender 2018-09-18 11:00:00 2018-09-18 11:00:00 Are you future-proof | Netwerk Duurzame Mobiliteit Mobiliteit in en rond Brussel is een hot topic. Meer dan ooit moet er worden nagedacht over de mobiliteit van morgen. https://www.duurzame-mobiliteit.be/events/are-you-future-proof Brussel, Herman Teirlinck Netwerk Duurzame Mobiliteit info@duurzame-mobiliteit.be Europe/Brussels public

Mobiliteit in en rond Brussel is een hot topic. Meer dan ooit moet er worden nagedacht over de mobiliteit van morgen. De bereikbaarheid van de regio kan gegarandeerd worden door maatregelen te nemen om de verschillende vervoersmodi op en langs de Ring verder uit te bouwen en te versterken. Hierbij zet de Werkvennootschap in op auto, fiets en openbaar vervoer: met de optimalisatie van de Ring rond Brussel, de verdere uitbouw van het openbaar vervoer en de aanleg van nieuwe fietsinfrastructuur. 
Meer info hierover kan je vinden op
werkenaandering.be.
 
Naast de aanleg van de infrastructuur is er ook een omslag nodig in
de wijze waarop het werknemersverkeer en de logistiek zijn georganiseerd. Vandaag en in de toekomst.

Are you future-proof?


Om bedrijven te ondersteunen om, samen met hun werknemers, deze omslag te maken, wil de Werkvennootschap een netwerk voor bedrijven oprichten 'The New Mobility Network'.

De Werkvennootschap nodigt je graag uit voor hun eerste congres
'Are you future-proof?' waarbij ze je willen inspireren met een nieuwe kijk op toekomstige mobiliteit. Ze tonen je hoe je als bedrijf zelf de eerste stappen kunt zetten naar een betere mobiliteit. Ze laten experten én bedrijven die de stap reeds hebben gezet aan het woord en vervolgens kan je op de mobiliteitsmarkt kennis maken met verschillende concrete mobiliteitsoplossingen en leveranciers.

Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare werken Ben Weyts sluit het plenair gedeelte af en opent de mobiliteitsmarkt.

Save the date


'Are you future-proof?' gaat door op dinsdag 18 september 2018, van 13.00 tot 18.00 u in het auditorium in het Vlaams Administratief Centrum (VAC).
Herman Teirlinckgebouw
Havenlaan 88
1000 Brussel

Inschrijven


Ben je graag aanwezig? Schrijf je in via het online formulier tot vrijdag 14 september 2018.
Deelnemen is gratis.