Mint zoekt administratief medewerker/medewerkster

28.06.2021

MINT is sinds de opstart in 2007 uitgegroeid tot hét toonaangevend studiebureau in Vlaanderen op vlak van verkeer en mobiliteit.
Dagelijks geven wij de mobiliteit van de toekomst mee vorm.

Een constante groei brengt uiteraard meer administratie met zich mee.
Ons team van enthousiaste verkeerskundigen is daarom op zoek naar extra administratieve ruggensteun!

Ben jij onze toekomstige master of organised chaos (m/v)?

 

Je toekomstige job

Je bent een krak in administratie en organisatie, de ruggensteun van je collega’s, de ‘rechterhand’ van onze ‘rechterhand’. Een overvol to-do-lijstje? Jij stelt zonder probleem de juiste prioriteiten.
Boekhouding en personeelsbeheer zijn zeker ook je ding waardoor je allround inzetbaar bent. We kunnen op jou rekenen om discreet met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Je werkt mee aan een prettige werksfeer waar iedereen er de volle 100% voor wil gaan!

Je bent…

… in de eerste plaats iemand die graag servicegericht werkt. Je hebt een doorgedreven kennis van Excel en Word. Op vlak van grammatica mag je gerust over een paar arendsogen beschikken.  

Door je passie voor administratie en kantoororganisatie maakt het niet uit welk diploma je hebt, of je nu Bart, Nabila of Jolien… heet. Relevante ervaring in je rugzak is een pluspunt.

Je werkt zonder twijfel graag samen met een jonge bende.

Je krijgt

– uiteraard het gebruikelijke, wat elke jobadvertentie je biedt: afwisselend takenpakket, een deeltijds contract van onbepaalde duur, aantrekkelijk loonpakket, opleiding en bijscholing

 met daarbovenop:

– een job op een vlot bereikbare werkplek, vlak aan het station van Mechelen

– deels mogelijkheid tot telewerk,

– ruimte voor ideeën en initiatief, met respect voor je eigen inbreng

– in een bedrijf waar een gezonde verhouding work/life en work/fun belangrijk zijn

Al zin in MINT?

Mail je cv, samen met een tekstje waarom jij onze perfecte collega bent, uiterlijk 13 juli 2021 naar mint@mintnv.be ter attentie van Nancy De Nyn.

Wij zorgen voor een discrete behandeling van je sollicitatie.