Provincie Oost-Vlaanderen zoekt een projectingenieur-dienst mobiliteit

02.05.2022

Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen is een toekomstgerichte organisatie die actief is in domeinen zoals mobiliteit, ruimtelijke planning en economie. Dienst Mobiliteit is een enthousiaste groep met een serieus boontje voor alles wat met fietsen en trage mobiliteit te maken heeft. Ook de ingenieurs draaien volop mee in het netwerk van collega's, partnerorganisaties en projecten: bouwen van fietssnelwegen, ontwerpen van lokale en bovenlokale fietsroutes, organiseren van een Testkaravaan en mobiscans voor bedrijven, het netwerkdenken in mobipunten, de heropleving van trage wegen, ...

Je ziet het, de projecten zorgen ervoor dat elke dag boeiend én anders is. De dienst hecht veel waarde aan positieve en efficiënte samenwerking met elkaar!

Bouw jij mee aan de fietssnelwegen van vandaag en de toekomst?
Ben je op zoek naar een job waar je je bouwkundige talenten wil loslaten op de wereld van de fietssnelwegen, fietspaden en fietsbruggen?
Vind je ook dat we met z'n allen meer op de fiets zouden moeten springen en wil je mee bouwen en zoeken naar de beste oplossing om die infrastructuur te realiseren?

Lees dan snel verder, want jij bent de persoon die we zoeken!