Alles over: op reis met de trein

27.01.2020
trein

Op reis met de trein

Reizen met de trein binnen of zelfs buiten Europa, het kan! Het is snel en comfortabel. Wil je graag je fiets meenemen? Of met het hele gezin op stap met de slaaptrein? Je plant je hele reis makkelijk met onderstaande internationale treinplanners en tips!

 

NMBS Europe

Bij B-europe, de website voor internationale treinreizen van de NMBS kan je je internationale treintickets voor Thalys, Eurostar, TGV®, ICE, InterCity en EuroCity boeken.
Het aanbod van NMBS Europe telt meer dan 1.000 bestemmingen in Europa en de rest van de wereld.

Meer informatie:

www.b-europe.com

https://www.facebook.com/nmbsinternationaal/
 

 

De Treinreiswinkel

De Treinreiswinkel is een Nederlandse specialist in internationale treinreizen. Je vindt er informatie over de meest voordelige treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Of je nu met de auto of met de fiets op de trein wil, of liever met de slaaptrein gaat je vindt er alle informatie. Je kan er tickets kopen naar meer dan 85.000 bestemmingen.

Meer informatie:

www.treinreiswinkel.nl

www.facebook.com/Treinreiswinkel.nl

+31 71 51 37 008
Singel 393, Amsterdam
Breestraat 57, Leiden
info [at] treinreiswinkel.nl
 

 

The man in seat 61

Mark Smith is een Brit die een website gemaakt heeft waar zowat alle internationale treinverbindingen te vinden zijn. De opbouw van de website is erg gebruiksvriendelijk want je kiest je vertrek- en eindpunt en de site genereert voor jou de verschillende reisopties. Naast internationale treinverbindingen in Europa, Azië, Afrika,... vind je er ook informatie over ferry's.

Meer informatie:

www.seat61.com

www.facebook.com/TheManinSeat61
 

 

Interrail

Dus je wilt een treinreis door Europa maken, veel andere reizigers ontmoeten en ervaren wat Europa te bieden heeft? Dat is  precies wat je met een Interrail pas kunt doen.

Ben je van plan om met de trein door heel Europa te reizen? Dan is de Interrail Global Pass precies wat je zoekt! Als je één Europees land wilt gaan verkennen, sluit de Interrail One Country Pass het best aan bij je plannen.

Met je pas kun je met alle nationale spoorwegen en veerbootmaatschappijen reizen die deelnemen aan het Interrail product. Een volledig overzicht vind je in de Interrail Pass reisgids en op de website.

  • Een Interrail Global Pass is geldig in alle 30 deelnemende landen, behalve het land waarin je woont. Vaak heb je recht op een treintarief met korting in je eigen land.
  • Een Interrail One Country Pass geeft je toegang tot de nationale spoorwegmaatschappij van het land dat je kiest.

Meer informatie:

nl.interrail.eu

www.facebook.com/interrail